13 Şubat 2023

ZD Soft Screen Recorder 11.7.1 License Key 2024

 ZD Soft Screen Recorder 11.7.1 Giveaway License Code 1 Years 2024




ZD Soft Screen Recorder 11.7.1

ZD Soft Screen Recorder yüksek performanslı bir ekran kayıt yazılım programıdır.Düşük CPU kullanımı ve sistem gecikmesi olmaksızın bilgisayar ekranını ve sesi gerçek zamanlı olarak videoya kaydedebilirsiniz.

ZD Soft Screen Recorder Program Özellikleri

Nasıl Yapılır Videosu Oluşturma : Bir şeyin nasıl yapıldığın göstermek istiyorsanız ZD Screen Recorder ekran kaydedici programını açıp göstermek istediğiniz şeyleri yapın ekranda olan herşey bir video dosyasına kaydedilecektir.Bu arada farenizi kullanarak açıklama ekleyebilir ve ya sesli olarak anlatım ekleyebilirsiniz.Son olarak videonun istenmeyen kısımlarını kesebilir ve ya ayrı olarak keydedilmiş videoları tek bir videoda birleştirebilirsiniz.
Videoları Ücretsiz Kaydedin : istediğiniz videoları ücretsiz olarak bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.İnternet ortamından indirme yapmak yerine videoyu kaydetmek daha güvenli bir yoldur.
Çevrimiçi ortamı Bilgisayarınıza Kaydedin : Çevrimiçi kurs, seminer ve ya uzaktan eğitimde öğretmeninizin dersini dinleme imkanı bulamayabilirsiniz ve ya önemli olduğu için kaydetme gereksinimi hissedebilirsiniz.Bunun için Screen Recorder programını kullanarak çevrimiçi ortamı kaydedin.
PC Oyunları için Canlı Kaydedin : PC oyunlarınızı kaydedip paylaşmak için tek yapmanız gereken programı çalıştırıp kaydedin.
Canlı Yayın Yapın : Çevrimiçi canlı videonuzu kolayca dünya ile paylaşın.Akıcı yüksek kaliteli videonuzu tek tıklama ile canlı yayın yapın.




ZD Soft Screen Recorder Lisans Kodu

isim : SharewareOnSale Giveaway

E-posta : giveaway@sharewareonsale.com

1. Lisans Kodu : 4A6E4-70VB2-HA6BC-FNER3-8D4F0

2. Lisans Kodu : DM856-1D587-F7EWB-7CAB9-CKAMD

NOT : Lisans kodunu girmek için programı açıp sağ alttaki sarı dosya ikonuna tıklayıp oradaki register bölümüne yukarıda verilen bilgileri girip programı ücretsiz olarak lisanslayın.



    Choose :
  • OR
  • To comment
Hiç yorum yok:
comments

Olumlu ve ya olumsuz her türlü geri dönüşler bizler için önemlidir.Gönderdiğiniz mesaj için teşekkür ederiz...