15 Şubat 2023

Smart Game Booster 5.3.0 Pro License Key 2024

 Smart Game Booster 5.3.0 Pro Lisans Kodu Ücretsiz 6 Aylık Lisans Promosyon



Smart Game Booster 5.3.0

Smart Game Booster Programı ile FPS yi hızlandırın ve Oyun kalitenizi maximuma ulaştırın.Daha hızlı oyun keyfi ile rakiplerinize fark atın.Bilgisayarınızı gözlem altına alın tek bir tıklama ile optimize edin.

Smart Game Booster 5.3.0 Program Özellikleri Nelerdir

➯ Daha hızlı Bilgisayar Daha az Çökme ve Donma : Tek bir tıklama ile oyununuzu hızlandırın Boost tuşuna basarak bilgisayarınızdaki gereksiz işlemleri durdurun, daha fazla sistem kaynağını oyun için ayırın.Tıklama ile Rami temizler, başlangıç öğelerini devre dışı bırakır.FPS değerini her zaman normal sıcaklıkta 60 tan yüksekte tutun.
➯ CPU Hız Aşırma Daha iyi ve Kolay : GPU nun hız aşırtması performansı arttırır.Testler Nvidia grafik kartının hız aşırtmasıyla % 50 ye kadar FPS arttığını göstermiştir.Karmaşık hız aşırtma ayarlarıyla uğraşmanıza gerek kalmaz.
➯ Aşırı ısınma Yaşamadan Sıcaklığı izleyin : Oyun sırasında GPU sıcaklığını bilmeniz sizin için önemlidir.Smart Game Booster CPU ve Grafik kartınızın sıcaklığını ve fan hızını gerçek zamanlı izleyebilirsiniz.Aşırı ısınma olduğunda uyarı alırsınız.
➯ Sistem iyileştirici Kesintisiz oyun Deneyimi : Aşırı yüklenmiş bilgisayar oyununuzu yavaşlatır.Smart Game Booster ile sistemde daha fazla yer açmak , PC performansını arttırmak, Sisteminizi daha kararlı hale getirmek ve internet hızını arttırmak için optimize edebilirsiniz.
➯ Disk Birleştirici ile Daha hızlı Yükleme : Oyununuzu her zaman en hızlı diskte çalıştırın.Akıllı disk birleştirmesi ile ekran donma sorunu yaşamadan daha fazla yer açmak ve erişim hızını büyük ölçüde arttırmak için analiz edin ve birleştirin.
➯ Oyununuzu kaydedin : Bu program ile oynadığınız oyunu çekip kolayca kaydedebilirsiniz.Kullanımı kolay kısa yol tuşları ile oyunu yakalamayı ve oyun anlarını kaydetmeyi destekler.Kendi kısayol tuşlarınızı ayarlayabilirsini.Oyunu kaydetmek için oyun anında CTRL, ALT ve V tuşlarını kullanabilirsiniz.






Smart Game Booster 5.3.0 Pro Lisans Kodu

8713A-39CE2-FFCA8-8A3B5



Lisans Koşulları

Bu lisans yalnızca ev kullanıcıları ( Ticari olmayan) için geçerlidir.
Lisans süresi 6 aydır sonra kendiliğinden sona erer.
➯ 5.. sürümleri için ücretsiz güncelleme yapabilirsiniz lisansınız kaybolmaz.
Ücretsiz teknik destek mevcut değildir.



Game Fire 7 Pro Ucretsiz Lisans





    Choose :
  • OR
  • To comment
6 yorum:
comments
  1. Adsız9/4/23

    çok teşekkür ederim işe yaradı

    YanıtlaSil
  2. merhaba yeni kod var mı?

    YanıtlaSil
  3. C966B-9E8FF-338C2-BC8B5

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Baybars teşekkürler verdiğin kod çalıştı :D

      Sil
  4. merhaba kodun suresı dolmuş yeni bir kod var mı ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kod suredi dolmus ise hemen konu altinda Game Fire programi var alternatif olarak kullanabilirsin.

      Sil

Olumlu ve ya olumsuz her türlü geri dönüşler bizler için önemlidir.Gönderdiğiniz mesaj için teşekkür ederiz...