13 Şubat 2023

AiseeSoft Screen Recorder 2024 License Key 1 Years

 AiseeSoft Screen Recorder 2024 Giveaway Lisans Key 1 Years Free



AiseeSoft Screen Recorder

AiseeSoft Screen Recorder Windows ve ya Mac işletim sistemli cihazlarınızda herhangi bir etkinliği yakalamak için en iyi programlardan biridir.Ekranınızda yakalamak istediğiniz alanın videosunu ve ya resmini almak için tek bir tıklama yeterlidir.

AiseeSoft Screen Recorder Program Özellikleri

Ekran Videosu Kaydedin : Güçlü bir ekran kayıt programı olan AiseeSoft Screen Recorder herhangi bir ekran videosunu kolaylıkla kaydetmenizi sağlar.Videoları, Web seminerlerini, Oyunları, Dersleri, Görüntülü aramaları, Web kamerası vidoolarını tam ekranda ve özelleştirilmi ekran boyutunda yakalamak için kullanabilirsiniz.
Mikrofondan Sesinizi Kaydedin : AiseeSoft Screen Recorder ile bilgisayarınızın dahili sesini kaydedebilirsiniz.Bu işlev kolay video oynatma için MP3, WMA, M4A, FLAC, OGG, OPUS formatlarında herhangi bir sesi kaydetmenizi sağlar.Sesi kaydetmeden önce daha iyi bir deneyim için mikrofondan kayıt yapmak üzere test kaydı yapmanıza izin verir.
Oyun Videosu Kaydedin : Oyunlar için hafif ama sezgisel bir ekran kayıt programıdır.Baist kontrolleri sayesinde oyunun en etkili anlarını yakalamanıza ve dünyanın baska yerlerinde arkadaşlarınız ile paylaşmanıza imkan sağlar.Özel oyun kaydedici kullanıcıların oyun seslerini ve mikrofonlarını aynı anda kaydetmelerini sağlar.


Kayıt Düzeltici : Video çekimi çok uzun olduğunu düşündüğünüzde bazı kısımlarını çıkarıp kısaltmak için AiseeSoft Screen Recorder programını kullanabilirsiniz.İstediğiniz alanları alın istemediklerini çıkartın.
Kayıt Kompresörü : Kaydettiğiniz video çok büyük alan kapladığında video sıkıştırma aracını kullanabilirsiniz.Video dosyasını daha küçük bir boyuta indirebilirsiniz.Depolama alanından tasarruf edip e-posta ile gönderebilirsiniz.





Yukarıda vermiş olduğum - Lisans için TIKLAYINIZ - linkine tıklayıp açılan sayfayı Türkçe dile çevirin.isim, E-mail adresinizi yazıp gizlilik politikasını kabul et tikini aktif hale getiriniz.Ardından alttaki ben robot değilim kutucuğuna tıklayıp Kayıt kodunu gönder yazılı mavi kutucuğa tıklayın.E-mail adresinize lisans kodu gönderilecek.Gelen lisans kodunu programa girerek lisansı aktif hale getiriniz.



    Choose :
  • OR
  • To comment
Hiç yorum yok:
comments

Olumlu ve ya olumsuz her türlü geri dönüşler bizler için önemlidir.Gönderdiğiniz mesaj için teşekkür ederiz...