05 Şubat 2023

ZoneALarm Extreme Security 2024 Oto Activation License

 ZoneAlarm Extreme Security NextGen 2024 Free Activation Full Oto License



ZoneAlarm Extreme Security NextGen


ZoneAlarm Extreme Security NextGen Antivirüs programı dijital yaşamınızı korumak için siber tehditlere karşı herşey dahil güvenlik programıdır.Yeni nesil antivirüs teknolojisi, Ödüllü fidye yazılımı , Gelişmiş kimlik avı koruması, Özelleştirilebilir web içeriği filtreleme ve dünyanın en iyi güvenlik duvarı özellikleri ile iddialı bir antivirüs programıdır.Artık Truva atları, virüsler ve ya casus yazılımlar için endişelenmenize gerek yok.Kötü amaçlı E-postalar, zararlı yazılımlar bulunan web siteleri bilgisayarınızı sıkıntıya sokamaz.


ZoneAlarm Extreme Security NextGen Program Özellikleri


Casus Yazılım Önleme Motoru : Piyasa çıkmış en yeni virüsleri, Trojenleri, Truva atlarını, bot ve solucanları algılar ve bilgisayarınızdan siler.

Gelişmiş Güvenlik Duvarı : Bilgisayarınızdaki programları kontrol eder şüpheli davranış gösterenleri saptar ve sorunu ortadan kaldırır.

Kimlik Avına Karşı Koruma : Web sitelerinde gezinirken özel bilgilerinizi ele geçirmek isteyen saldırıları engeller.Url uzantılarını tarar sorunlu sitelere girmenizi engeller.

Fidye Yazılım Koruması : Fidye yazılım saldırılarını korumak için ödüllü koruma teknolojisini kullanır.

Tehdit Emulasyonu : E-posta eklentilerini ve web sitelerinden indirilen programları güvenli olup olmadıklarını görmek için sanal bulut ortamında açar.

Web Monitörü : Web sitelerine giriş yapmadan önce web içeriğini tarar ve giriş işlemin düzenler.

Gelişmiş Gerçek Zamanlı Antivirüs : Yeni ortaya çıkan tehditlere karşı koruma sağlamak için dosyaları güncel bir virüs imza veri tabanına göre kontrol eder.

İki Yönlü Güvenlik Duvarı : Gelen ve giden saldırılara karşı proaktif koruma sağlarken sizi bilgisayar korsanlarına karşı görünmez kılar.

Gerçek Zamanlı Güvenlik Güncellemeleri : Her zaman korunmanızı sağlayan gerçek zamanlı DefenseNet güvenlik güncellemelerinle çevrimiçi tehditlere karşı daima hazırdır.






NOT : ZoneAlarm Extreme Security Nextgen Antivirus programını yukarıdaki linkten indirip bilgisayarınıza kurunuz.Program oto lisanslı olarak gelecektir.Ayrıca lisans girmenize gerek yoktur.

Lisans Koşulları

Yalnızca kişisel kullanım ( Ev kullanıcıları ) içindir.
Lisans bitim tarihi 26.08.2024 tür.
Lisans süresi boyunca ücretsiz güncelleme yapabilirsiniz.
Ücretsiz teknik destek mevcuttur.




    Choose :
  • OR
  • To comment
1 yorum:
comments

Olumlu ve ya olumsuz her türlü geri dönüşler bizler için önemlidir.Gönderdiğiniz mesaj için teşekkür ederiz...