14 Ocak 2023

Seed4.Me VPN 2024 License Promo Code

 Seed4.Me VPN 2024 Promo Code 6 Ay Ücretsiz Deneme Lisansı



Seed4.Me VPN 2024

Seed4.Me VPN internette gezinirken sizi meraklı gözlerden koruyan bir programdır.Peki neden saklanmak?? internet ortamı farkında olmadığımız ve göremediğimiz tehlikelerle dolu.Girdiğimiz her site ve ya bilgisayarımıza indirdiğiniz her şey hep içimizde bir kuşku bırakır acaba güvenli mi?Bunun içinde çeşitli koruyucu programlar kullanırız.Peki bunların yanında birde internette gezinirken görünmez olsak ve ya kendi ülkemizde değil de farklı başka bir ülkedeymiş gibi görünsek güzel olmazmıydı??İşte bu istekler için VPN programları piyasaya sürülmüştür.
Verilinerinizi internet sağlayınıcızın wi-fi ağıyla birlikte kullandığınız ortak ağı kötü amaçlı kişilerin gözünden saklamaya yardımcı olur.İnternette gezindiğiniz siteler, bilgisayarınıza indirdiğiniz resimler, izlediğiniz videolar VPN tüneli tarafından şifrelenir ve şifreside yalnızca sizin kullandığınız cihazda çözünür.VPN hizmetini genelde şirketler, hükümetler ve ordu tarafından güvenlik amacıyla kullanılmaktadır.Fakat günümüzde güvenlik herkesin istediği bir durumdur.

Sunucu Sağlanan Ülkeler

Çin, Rusya, Letonya, Ukrayna, Estonya, Litvanya, Finlandiya, Moldova, İsveç, Polonya, Romanya, Macaristan, Çek Cumhuriyeti, Bulgaristan, Norveç, Avursturya, Hollanda, Türkiye, Almanya, İsviçre, Belçika ve daha birçok ülkeden sunucu desteği sağlamaktadır.


Seed4.Me VPN için aldığınız tek kullanımlık 6 Ay süreli Promosyon Kodu ile ios, Android, Mac, Windows cihazlarınızda birlikte kullanabilirsiniz.Trafiğinizi şifreleyip tüm cihazlarda görünmezlik sağlayabilirsiniz.


Seed4.Me VPN 6 Aylık Kullanım Ücretsiz Lisansı Nasıl Alınır??

1 - Sitenin Kayıt Formuna giriş yapıyoruz ve açılan sayfada e-mail adresimizi girip ardından bir şifre belirliyoruz.Kupon kodu kismina TOOSHEH veya PASKOOCHEH22 yazip  Ardından Kayıt Butonuna basıyoruz.


2 - E-mail hesabımıza girip gelen ilgili maili onaylıyoruz ve 6 aylık ücretsiz kullanım lisansımı alıyoruz.
3 - Program kurulum esnasında girmiş olduğunuz e-mail hesabı ile oturum aç öğesini seçip belirlediğiniz parolanızı girip oturum açıyoruz.Programın kurulumu bittikten sonra Teşekkürler ücretsiz olarak kullanacağım seçeneğini seçip bitiriyoruz.



Android için Seed4.Me VPN



Promosyon Koşulları

➯ Promosyon yeni kullanıcılar için 6 Aylık ücretsiz kullanım sunar.
➯ Tek bir lisans ile (ios, Android, Mac ve Windows ) cihazlarında birlikte kullanabilirsiniz.
➯ Lisans süresi boyunca ücretsiz güncellemeler alabilirsiniz.
➯ Ücretsiz teknik destek mevcut değildir.


Dilerseniz aradiginiz Programa alternatif diger programlari da tercih edebilirsiniz.



WindsCribe VPN Aylik 30Gb 1 Yil Ucretsiz

                  Kupon Kodu : ISRA2023
Kupon Kodu : KOSNAGOO
Kupon Kodu : IRAN2023


Sonics VPN Pro Lisans Kodu

EXZN28UTGS


Steganos VPN Online Shield 1 YiL Ucretsiz




    Choose :
  • OR
  • To comment
3 yorum:
comments
  1. denedim ama geçersiz kupon diyor olmadı

    YanıtlaSil
  2. Olmadı hocam deneyebilirmisiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ADMiN28/3/22

      Kod calismiyor dogrudur.Hemen konu altinda diger VpN ler var onlari kullanabilirsiniz.Phantom, Windscribe ve Keepsolid.O da yetmezse Seed4.Me.Secenek vok sec al kullan birini.

      Sil

Olumlu ve ya olumsuz her türlü geri dönüşler bizler için önemlidir.Gönderdiğiniz mesaj için teşekkür ederiz...