10 Şubat 2023

Wise Registry CLeaner 11.02 Pro License Key 2024

 Wise Registry Cleaner 11.02 Free Activation Ücretsiz Kayıt Defteri Temizleme ve Optimize



Wise Registry Cleaner 11.02 Pro

Wise Registry Cleaner 11.02 kayıt defterini temizleyin,windows kayıt defteri hatalarını onarın,windows kayıt defterini birleştirin ve bilgisayarınızı her zaman optimum performans seviyesinde tutun.
Bilgisayarında açılış kapanış sorunları yaşayanlar,yavaş olduğunu düşünenler için kullanılması gerekli bir programdır.

Wise Registry Cleaner Program Özellikleri


- Çok kullanıcılı Temizlik : Birden fazla kişi tarafından kullanılan bilgisayarlar için özellikle idealdir.Tüm kullanıcıların kayıt defterini tek tıklama ile tarar ve temizler.

- Bilgisayarın Performansını Arttırın : Windows kullanıldıkça kayıt defteri dolmaya devam eder.Kayıt defterinde kalan bu fazlalıklar zamanla bilgisayarınızın performansına etki eder hatta sistemin çökmesine neden olur.Wise Registry Cleaner windows kayıt defterini tarar hataları bulur ve onarır temizler ve birleştirir.

- Yedekleme ve Geri Yukleme Sistemi : Herhangi bir temizleme işlemi yapmadan önce sistemi yedekler.Herhangi bir sorunda tekrar yedeği geri yükler.

- Otomatik Kayıt Defteri Temizliği : ihtiyacınıza göre günlük haftalık aylık gibi periyodlarla kayıt defterini otomatik olarak temizleyebilirsiniz.

- Sistemi Optimize Eder : Sistem açılış ve kapanışı hızlandırmak,sistem kararlığını,işletim hızını,internet hızını iyileştirmek,SSD nin ömrünü uzatmak dahil birçok işlevi başarı ile yerine getirir.



Wise Registry Cleaner Nasıl Pro Yapılır?


Wise Registry Cleaner 11.02 Pro olarak kullanabilmek için aşağıda vermiş olduğumuz download linkinden programı indirip kurun.Program otomatik pro olarak açılacaktır.






Dilerseniz alternatif diger programlari da deneyebilirsiniz.



Auslogics Registry Cleaner Pro 1 Yil Lisans

Y28FX-52L87-KB8ME-9E559-3GHJW



BlackBird Cleaner 1.0.4.3 Pro 1 YiL Lisans

76126254




    Choose :
  • OR
  • To comment
Hiç yorum yok:
comments

Olumlu ve ya olumsuz her türlü geri dönüşler bizler için önemlidir.Gönderdiğiniz mesaj için teşekkür ederiz...