17 Ocak 2023

Kaspersky Mobile Security 2024 Free License Key

Kaspersky Mobile Security 2024 Activation Keys Free Security



Kaspersky Mobile Security 2024


Kaspersky Mobile security kullanıcıların hassas verilerini ve iş süreçlerini riske atmadan telefon ve tabletlerini kullanmalarını sağlar.

Kötü amaçlı yazılımlardan korunma,anti-spam,web hırsızlığına karşı koruma özellikleri dahil olmak üzere çok katmanlı koruma sağlar.Tüm görevler tek bir merkezden yönetilir.



Kaspersky Mobile Security Program Özellikleri


Kötü Amaçlı Yazılımlardan Koruma : Kaspersky Security Network tarafından sunulan bulut destekli tehdit istihbaratı sayesinde cihazınız son çıkan mobile tehditlere karşı gerçek koruma elde eder.

Web Koruması : Web siteleri daha açılmadan önce kontrol edilir kimlik avı dolandırıcılığı ve ya virüslü web sayfalarına erişim anında engellenir.

Rooting Koruması ile Tehlikeli Cihazlar Engellenir : Kullanıcılar mobile cihazda rooting işlemi gerçekleştirdiğinde cihaz tehlikeye atılabilir ve ya güvenlik açıklarına maruz bırakılabilir.Kaspersky güvenliği ile bu cihazlara erişim engellenir.

Hırsızlığa Karşı Koruma : Mobile cihazınız çalındığında verileriniz tehlike altında olabilir.Bu sebeble Kaspersky Mobile koruma uzaktan çalıştırılabilen birden fazla korumaya sahiptir.

Kaybolan cihazı kilitler, Verileri cihazdan siler, Cihazın yaklaşık konumunu bulabilir, Cihazda sesli bir alarm çalar, Yetkisiz kullanıcının gizlice fotoğrafını çeker, Sim kart değiştirildiğinde yeni kart numarasını gizlice alır.




PW55W-TD62E-G613D-FEYA3

8J85N-W1E2K-7DWE1-TKM2Q

BYK9U-EHE8S-J1WY8-SG1CN

RDETM-7WZT5-748PU-4PU2C

UQAM7-BKJH5-HV443-QP759

XBQWD-7GJYD-M99JW-3EZ13


    Choose :
  • OR
  • To comment
2 yorum:
comments

Olumlu ve ya olumsuz her türlü geri dönüşler bizler için önemlidir.Gönderdiğiniz mesaj için teşekkür ederiz...