17 Şubat 2023

iobit ioTransfer 4.3 Pro Free DownLoad 2024

iobit ioTransfer 4.3 İphone - ipad Dosya Yönetim ve Dosya Transfer Programı indir



iobit ioTransfer 4.3

ioTransfer 4.3 iphone, ipad ve ipod'da depolanan fotoğraflar, şarkı, videolar, kişileri, popcastler, e-kitap ve sesli notları görüntüleyip dilediğiniz dosyaları bilgisayarınıza aktarabilirsiniz.Ayrıca iphone ve ipad cihazınızı tek tıklama ile yedekleyebilirsiniz.Ve daha aşağıda belirtilen özelliklerde bu program sayesinde zahmetsizce yapılabilir.


ioTransfer 4 Program Özellikleri

Tek Tıkla Aktarım: ipon,ipad,Bilgisayar arasında tek bir tıklama ile fotoğraf,video,belgeler vs vs. istediğini kolayca aktarın.
Kablosuz Aktarım: wi-fi aracılığı ile kablosuz olarak müzik,fotoğraf,video vs vs.kolayca aktarın.Wi-fi ağınızdaki dosyaları kolayca ve güvenle yönetin yedekleyin ve ya toplu olarak silin.
Ücretsiz video İndirici: En sevdiğiniz videoları youtube gibi çevrimiçi hizmetlerde arayın ve ücretsiz olarak kolayca cihazınıza indirin.
Cihazınızı Temizleyin: Telefonunuzda alan boşaltmak ve hızını arttırmak için hızlı bir tarama yaparak gereksiz dosyaları kaldırmaya yardımcı olur.





    Choose :
  • OR
  • To comment
2 yorum:
comments
  1. Adsız16/7/22

    hocam serial vs yok mu yada crack programı kullanamıyoruz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne yazik ki uzun suredir bu program lisans paylasimi yapmiyor.Hemen altinda alternatif programlar var onlari kullanabilirsin.

      Sil

Olumlu ve ya olumsuz her türlü geri dönüşler bizler için önemlidir.Gönderdiğiniz mesaj için teşekkür ederiz...