10 Ocak 2023

Chrome ile Programsiz Film ve Video nasil indirilir

KoLay ve Pratik bir şekilde internet sitelerinden nasıl Film ve Video indirilir Anlatımı


Pogramsız Video ve ya Film Nasıl indirilir???

Girdiğimiz sitelerde izlediğimiz film ve videoları bilgisayarımıza kaydetmek isteriz fakat bunun için bir dünya program önerileri vardır.Peki biz bu programlara muhtaç mıyız?? tabi ki hayır..Birazcık bilgi ile sitelerde gördüğümüz film ve videoları bilgisayarımıza indirebiliriz...Başlayalım!!

Siteye girdik filmi açtık oynatmaya başladı.Videonun üzerine fare ile gelip sağ tuşa tıklıyoruz.Önümüze açılan menüden en alttaki İNCELE sekmesine tıklatıp ekranın sağ tarafında bir alan açıldığını görüyoruz.


Yukarıdaki görüldüğü gibi ekranın sağ tarafında açılan alanda sarı ile isaretlediğim NETWORK başlığına tıklıyoruz.Hemen altında sitenin eklemiş olduğu değişik formatta linkler var.Type Video ve ya Media olacak birini seçiyoruz fare ile link üzerinde sağ tuşa tıklıyoruz ve açılan menüden bu kez Copy  >> Copy Link Adress seçeneğine tıklayıp linki alıyoruz.
Aldığımız o linki yeni internet sekmesine yapıştıyoruz.Film önümüze açılmış oldu.Yeniden fare ile sağ tuşa tıklıyoruz açılan menüden Video olarak kaydet diyoruz.
İşlem bu kadar.Artık video indirilmeye başlandı...Çok basit bir yöntem birkaç defa yaptığınızda alışacak ve pratiğe dökmeye başlayacaksınız.Bu şekilde her türlü videoyu bilgisayarınıza program olmadan indirebilirsiniz...


Youtube Programsız Video indirme

Youtuben nasıl yapacağınız derseniz bu şekilde yemiyor.Onun için internette bir dünya adres var artık programsız şekilde istediğimiz videoyu indirebiliyoruz.Bir tane vereyim size benimde kullandığım.
youtubevideoindir.org.ilk önce Youtube adresinden istediğimiz videonun adresini kopyalıyoruz 


Yukarıda görüldüğü gibi site adresini farenin sağ tuşu ile kopyala yaptık ve vermiş olduğum sitede arama alanına yapıştırdık.Sonra video link sekmesini işaretliyoruz ve indir diyoruz.Bu kadar...



    Choose :
  • OR
  • To comment
7 yorum:
comments
  1. güzel anlatım incelemeyi mp4 fyada vide formatı şeklinde aratıp bulmayı biliyordum fakat networkü kullanmayı hatta onun ne olduğunu bile bilmiyordum. Güzel anlatım olmuş Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. video üzerine tıkladığımızda böyle bir şey açılmıyor genelde oynatıcı bilgisi çıkıyor. Yani site izin vermiyor böyle bir şeye. Siteye tıkladığımızda çıkıyor ama type yazan yerde de video formatı yok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ADMIN2/9/18

      Programsiz video indirme her site icin %100 olmaz.Bazi siteler sag tus yasagi koyar bazilari da engeller.

      Sil
    2. videonun direk üstüne değil video penceresinin yanında boşluğa sağ tıklayıp incele yapın deneyerek öğrendim bende

      Sil
  3. video type modelinde media veya video seçeneğini yoksa ne yapıcaz denediğim hiç birinde bu seçenek yokdu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ADMIN4/10/18

      Yoksa eger program kullanarak indirme islemi yapman gerekiyor.

      Sil
  4. Adsız21/11/19

    programı acaba nere den indiriyoruz link yok da ???

    YanıtlaSil

Olumlu ve ya olumsuz her türlü geri dönüşler bizler için önemlidir.Gönderdiğiniz mesaj için teşekkür ederiz...