02 Mart 2023

Windows 7,8,10 Acilis Parolasini Kaldirma UnutuLan Sifreyi Kirma

Windows 7,8,10 Açılış Parolasını kaldırma iptal etme %100 Çalışır


Bilgisayar kullanıcıların hepsi ilk başta güvenlik ister.Fakat bu parola işi zamanla can sıkmaya başlar.Mesela kendi bilgisayarımda yaptığım gibi parolasız kullanmak istersiniz.Peki her açılışta sürekli aynı parolayı yazmaktan nasıl kurtulacağız??

Klavyeden WİN + R tuş kombinasyonuna birlikte basarak çalıştır penceresini açıyoruz.


Yukarıdaki görselde görüldüğü gibi açılan pencerede netplwiz komutunu yazıyoruz ve tamam tuşuna basıyoruz.Önümüze kullanıcı hesapları menüsü açıldı.


Kullanıcı hesaplarında sarı ile işaretlediğim alan yani :Kullanıcı bu bilgisayarı kullanmak için bir ad ve parola girmelidir yazısının yanındaki onay işaretini kaldırıyoruz uygula deyip tamama tıklıyoruz.Tıkladığımızda önümüze otomatik oturum aç parola sayfası geliyor.


ilk alana kullanıcı adımızı.İkinci alana parolamızı ve üçünü alana ise yeniden parola tekrarı yapıp tamam diyoruz.işlem bu kadar.Artık bilgisayarı her açtığınızda size parola soran açılış ekranından kurtulmuş oldunuz.Biz üşengeç insanlarız.İlk zamanlarda sorun olmasa da eğer bilgisayarımızı kullanım süremiz fazla ise bu zamanla sinir bozucu olmaya başlıyor:)


Açılış Parolasını Unuttum ÇÖZÜMÜ

Peki Parolamızı unuttuysak ne yapacağız??? Nasıl bilgisayarımızı açacağız.Bunun için ise aşağıdaki videoda anlatıldığı gibi harfiyen uygulayarak çözüme ulaşabiliriz.





Video alıntıdır.Videoyu çeken arkadaşa teşekkür ederiz...



Fixwin10-11 Windows Bakım Onarim Programi





    Choose :
  • OR
  • To comment
10 yorum:
comments

Olumlu ve ya olumsuz her türlü geri dönüşler bizler için önemlidir.Gönderdiğiniz mesaj için teşekkür ederiz...